Nieuws

Nieuws

Press release

Wij informeren u met genoegen dat cargo-partner Transcargo per 16 februari 2021 heeft overgenomen. De overname is het resultaat van een zeer succesvol partnerschap dat reeds is aangegaan per mei 2020 tussen Transcargo en cargopartner.

Over Transcargo

Transcargo is in 1988 opgericht door de heer Jan Jansen en is gevestigd in Roermond, Zuid-Nederland dichtbij de Duitse en Belgische grens. Transcargo is gespecialiseerd in nationale en internationale distributie van handelsgoederen, (ADR en NON ADR )volume transporten, intermodaal, containervervoer, short-en deepsea transport. Import en export. Bied moderne opslag- en overslag faciliteiten, Value Added Logistics, voorraadbeheer, orderpicking. Transcargo heeft 27 personen in dienst.

Over cargo-partner

cargo-partner is van oorsprong een Oostenrijks bedrijf. cargo-partner heeft meer dan 35 jaar ervaring, meer dan 3.150 werknemers en meer dan 130 kantoren in 40 landen wereldwijd. cargo-partner biedt snelle en efficiënte transport en logistiek oplossingen en is vertegenwoordigd met kantoren in het westen, centraal en oost Europa Noord- Zuid en Zuidoost-Azië, het Indiase subcontinent, Amerika en Australië.

cargo-partner is gespecialiseerd in: Lucht- en zeevracht, spoor en wegtransport en contractlogistiek. Ze hebben ook een sterke aanwezigheid in het Verre Oosten en bieden een breed scala aan spoorvervoersdiensten over de Nieuwe Zijderoute van verschillende belangrijke hubs in Azië naar Europa en vice versa Net als Transcargo zijn ze een logistieke dienstverlener met een uitgebreid portfolio van lucht-, zee- en wegtransport en bieden Value Added Logistics.

We take it personally

cargo-partner en Transcargo delen dezelfde waarden op het 'we nemen het persoonlijk op'.

De verdere integratie van de activiteiten van Transcargo en cargo-partner zal de huidige diensten garanderen en onze klanten een kans bieden om logistieke diensten uit te breiden, bijvoorbeeld lucht-, zee- en Intermodaal vervoer. We kunnen nu Europese kwaliteit bieden voor distributie, groupage en dedicated, noodoplossingen.

Na de overname treedt de heer Jan Jansen terug als directeur en laat hij het bedrijf achter in vertrouwde handen met het huidige management en ze zullen ondersteund worden door het cargo-partner Benelux management, van wie velen al bekende collega’s zijn.

Terug naar het overzicht