Nieuws

Nieuws

Logistieke diensten

Ons moderne pand in Roermond biedt met duizenden vierkante meters opslagruimte, enorm veel mogelijkheden voor op- en overslag van goederen. Sterker nog: ons hoofdkantoor is speciaal ontworpen en ingericht voor diverse logistieke diensten.

Warehousing
Wij beschikken over 14.000 m² opslagruimte. Dit houdt in dat klanten hun productiegoederen en/of voorraad bij ons kunnen plaatsen. Flexibiliteit van onze kant staat hierbij centraal. Daarbij gaan wij uit van de wensen en vragen van de klant. De opslag kan voor lange of korte duur zijn, en het volume kan variëren. Bulk en stellingopslag is ook mogelijk evenals het huren van eigen compartimenten. Via een online voorraadsysteem kan de klant 24 uur per dag zijn eigen voorraad bij ons inzien. Aanleveren van goederen kan alle dagen van de week. Uitleveren kan volgens het just in time (JIT) principe. 
Lokale klanten maken gebruik van onze pendelauto tussen de opslagruimte en hun eigen locatie. De opslagruimte is optimaal beveiligd. Een elektronisch bewakingssysteem met camera's en een bewakingsdienst garanderen dat de voorraad veilig staat.

VAL
Onze klanten bepalen zelf of ze de handling met de bij ons opgeslagen producten zelf regelen of dat wij dat voor hen doen. Transcargo BV biedt vele mogelijkheden. Wij zijn volledig ingesteld op o.a. het om- of verpakken van artikelen, schoonmaken, omlabelen of sealen. Wij overleggen graag met onze klanten over de diverse mogelijkheden!

Wilt u meer weten over warehousing of VAL? Neem dan contact met ons op.

Terug naar het overzicht