Nieuws

Nieuws

Landenspecialisatie: Griekenland

GriekenlandTranscargo organiseert vervoer van en naar alle landen van Europa. In deze nieuwsrubriek zullen wij u regelmatig een land extra belichten. In dit bericht leest u meer over ons transport van en naar Griekenland.

Met een eigen vertegenwoordiging in Athene
(Transcargo Hellas) kunnen wij al onze klanten perfect bedienen. Bovendien vertegenwoordigen wij in Nederland, HHL (Holland Hellas Logistics). Sinds 1991 regelen wij het vervoer over de weg, via Ancona (Italië) met de snelferry naar Patras, Griekenland. Per week vertrekken er zo’n 20
vrachtauto’s vanuit Roermond richting Griekenland. Dit zijn niet alleen compleetladingen maar ook stukgoed-, groupage- en volumezendingen! Binnen vijf werkdagen is het transport in Griekenland. Vanuit ons eigen magazijn in Athene vindt distributie plaats van en naar alle eilanden, en rijden er kleinere auto’s met laadklep. Naast het wegtransport organiseren wij ook alternatief containertransport voor minder tijdkritische goederen.

Wilt u meer weten over ons transport van en naar Griekenland? Neem dan contact op met onze Griekenlandspecialist, telefoon 0475 - 371212.

Terug naar het overzicht